Welkom!
Sherpa.be, zoals reeds enige tijd aangegeven op de website, maakt nu deel uit van Ticketmaster.be . Tot voor kort bestonden beide websites gedeeltelijk naast elkaar, vanaf nu, om u nog beter te kunnen dienen, wordt Sherpa.be geïntegreerd in Ticketmaster.be
114,000
157
CATEGORY
Geen zorgen.  De tickets die je reeds bestelde voor komende events blijven beschikbaar via je Sherpa account.  Hierbij de link naar de login pagina.
114,000
158
CATEGORY
Spijtig genoeg niet. Het is echter de kans om een nieuwe website met al zijn functionaliteiten te leren kennen.  Je gegevens zullen op deze manier ook volledig up to date zijn. Maak hier je nieuwe Ticketmaster.be account aan. 
114,000
159
CATEGORY
Voor jou verandert er niets, je favoriete events en nog veel meer, worden voortaan via Ticketmaster.be.
114,000
160
CATEGORY
De meeste antwoorden vind je al online op onze FAQ en bijgevolg ook alle informatie over onze klantendienst
114,000
161
CATEGORY
Contact informatie
Overige informatie
Compleet adres (als tickets niet ontvangen)
*verplichte velden

Powered by inbenta
default
7a30t6baviicjpig5qm08jje51
Tips voor zoeken
Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.