Welkom!

Online

www.ticketmaster.be

Voor meer informatie over hoe je online tickets kan bestellen vind je hier.

Telefonisch

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kan je tickets telefonisch bestellen op onderstaande nummers:

 • vanuit België, 0900 40 850 (€0,50/min)
 • vanuit het buitenland, +32 70 660 601 (€0,30/min)

Verkooppunten

Klik hier voor een overzicht van onze verkooppunten.

Aan de deur

Meestal zijn er de dag van het concert/evenement nog tickets te koop aan de kassa, tenzij het concert of evenement volledig uitverkocht is. Deze informatie is altijd terug te vinden op onze website.

Via onze app

Download onze handige app.

iOS

Android

116,000
127
CATEGORY

Tickets bestellen vanuit het buitenland kan via www.ticketmaster.be of telefonisch via +32 70 660 601 (€0,30/min). Telefonisch is de taalkeuze beperkt tot Nederlands en Frans.

Let op! Wens je tickets via onze website te bestellen is het niet mogelijk om met een eventueel buitenlandse ticketmaster account in te loggen. Er dient een account aangemaakt te worden voor ticketmaster.be.

116,000
128
CATEGORY
Klik hier voor een overzicht van onze officiële verkooppunten.
116,000
129
CATEGORY

Voor de meeste van onze evenementen zijn er plaatsen voor personen met beperkte mobiliteit beschikbaar. Om deze plaatsen te reserveren, dient u een ticket te kopen voor de persoon met beperkte mobiliteit en zijn begeleider.

U kunt daarvoor terecht bij onze klantendienst op het volgende adres: groups@ticketmaster.be of telefonisch via volgend nummer: 070 223 193 (€0.3/min)

Let op: op evenementen waar een speciaal podium wordt geplaatst, mag een persoon in een rolstoel slechts door één begeleider vergezeld worden.

116,000
130
CATEGORY

Voor bepaalde events kan u een groepsboeking (vanaf 10 personen) plaatsen.

Klik hier voor meer info.

116,000
131
CATEGORY

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de startpagina om het gewenste evenement te zoeken en selecteren.

 

1. Selecteer een datum en klik op Koop tickets in de lijst met evenementen
 

2. Voor sommige events, kan je kiezen tussen het gebruik van een Interactieve Plattegrond of je kan Ticketmaster de best beschikbare plaatsen voor je laten zoeken.

 • Laat Ticketmaster de best beschikbare plaatsen zoeken:
   
  • Kies het gewenste aantal tickets
  • Selecteer best beschikbare tickets of kies zelf je prijs en plaats
  • Klik op "Doorgaan"

3. Bewijs dat je een persoon bent en geen geautomatiseerd programma.

 

4. De gekozen plaatsen worden weergegeven. Klik op Doorgaan, of op Opnieuw zoeken als de plaatsen je niet bevallen.

 

5. Log in met je klantgegevens.

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, klik je op Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en een nieuw, tijdelijk wachtwoord zal meteen worden verstuurd. Als je nog geen account hebt, klik je op Registreer en vul de verplichte velden in.

 

6. Kies je leveringswijze al naargelang de beschikbare mogelijkheden. Meer informatie over de verschillende leveringswijzen vind je hier.

 

7. Kies de gewenste betalingswijze al naargelang de beschikbare mogelijkheden. Meer informatie over de verschillende betalingswijzen vind je hier.

 

8. Controleer of je betaal-en afleveradres juist zijn. Vink het vakje Ik aanvaard de verkoopvoorwaarden aan Vink het vakje Aankoop bevestigen aan.

 

Je krijgt een e-mail ter bevestiging van je bestelling.

116,000
10
CATEGORY

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u uw tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:

 • vanuit België, 0900 40 850 (€0,50/min)
 • vanuit het buitenland, +32 70 660 601 (€0,30/min)

Daarbij kunt u kiezen uit de volgende betalingswijzen:

 • via overschrijving: u krijgt een email met alle gegevens die u nodig heeft voor de betaling
 • met creditcard: u dient uw creditcardgegevens (Mastercard of Visa) door te geven.

116,000
11
CATEGORY

Tickets gekocht via Ticketmaster.be mogen niet worden doorverkocht of om commerciële redenen op enigerlei wijze aan derden worden verstrekt.

Bij populaire evenementen die heel vlot uitverkopen wordt evenwel nog altijd vastgesteld dat tickets via verschillende websites en heel vaak met woekerwinsten worden doorverkocht. De organisator en de officiële ticketverdeler behouden zich het recht voor om tickets te annuleren zodra wordt vastgesteld dat die ondanks het verbod toch worden doorverkocht. Ter plaatse kan een identiteitscontrole worden uitgevoerd. De op de tickets vermelde naam moet daarom overeenstemmen met die van (één van) de bezoeker(s). Koopt u tickets als cadeau voor iemand anders, reserveer de plaatsen dan op naam van de persoon die de tickets ook echt gaat gebruiken. 


Tips voor veilige online aankoop zijn terug te vinden op ILOVEMYTICKET.COM

116,000
9
CATEGORY

Meestal zijn er de dag van het concert/evenement nog tickets te koop aan de kassa, tenzij het concert of evenement volledig uitverkocht is.

116,000
8
CATEGORY

Voor de meeste events wel, afhankelijk van wat de organisatie wenst.

Klik hier voor een overzicht van onze officiële verkooppunten.

116,000
27
CATEGORY

Voor bepaalde evenementen kunt u VIP tickets reserveren voor zowel particuliere als professionele doeleinden. Ticketmaster zorgt er dan voor dat u de beste plaatsen krijgt aan de beste voorwaarden.

Hiervoor kan u telefonisch via 070 223 193 (€0,3/min) of via mail contact met ons opnemen.

116,000
29
CATEGORY
We proberen onze klanten zoveel mogelijk de gelegenheid te geven om zelf hun plaatsen te kiezen op een plattegrond.
Bij grote verkopen wordt deze optie echter uitgeschakeld om overbelasting van de website te voorkomen.
Zelfs als deze optie niet beschikbaar is, kiest ons systeem altijd de beste vrije plaatsen op het moment van de bestelling.
116,000
31
CATEGORY
Contact informatie
Overige informatie
Compleet adres (als tickets niet ontvangen)
*verplichte velden

Powered by inbenta
default
r2jhcnfl8a5sdijecikp8lgbt7
Tips voor zoeken
Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.