Welkom!

Hoe Seatwave precies werkt, kan je het beste lezen op de website van Seatwave zelf.

Klik hier om naar de FAQ van Seatwave te gaan.

136,000
80
CATEGORY

Nee! Doorverkoop van tickets is verboden in België, dus Ticketmaster België werkt hier NIET actief aan mee. Wel is het mogelijk dat mensen tickets kopen bij Ticketmaster.be, vaststellen dat zij hun gekochte tickets door omstandigheden niet kunnen gebruiken, en daarom hun tickets opnieuw te koop aanbieden via Seatwave.

Tegen deze vorm van individuele doorverkoop kunnen we weinig doen, behalve dat ook deze verkopers zich moeten identificeren (login en paswoord), beperkt zijn tot een maximaal aantal tickets dat men per klant mag kopen en we werken met een captcha verificatie om het geautomatiseerd aankopen van tickets tegen te gaan. 

Zo geloven we in ieder geval dat iedereen evenveel kans maakt op een ticket.

136,000
82
CATEGORY

Seatwave.be is net zoals Ticketmaster.be een dochterbedrijf van Ticketmaster Internationaal. Maar Seatwave en Ticketmaster blijven twee aparte bedrijven.

Waarom? We stellen vast dat er wereldwijd veel vraag is naar de doorverkoop van tickets. 

Dit gebeurt alleen niet altijd op een veilige manier. Ticketmaster wil met de aankoop van Seatwave zowel kopers (mensen die via de primaire wegen geen tickets konden bemachtigen) als verkopers (mensen die hun gekochte tickets door onvoorziene omstandigheden niet kunnen gebruiken) een veilig platform bieden om tickets via een secundaire weg te (ver)kopen. 

136,000
83
CATEGORY

De verkoper krijgt zijn of haar geld pas na afloop van het event. 

Als de tickets niet geldig blijken te zijn, wordt de verkoper ook niet betaald. Het is hierdoor niet interessant voor malafide verkopers om Seatwave te gebruiken voor illegale praktijken. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets mis gaat, worden de tickets vervangen of het geld geretourneerd aan de koper.

136,000
84
CATEGORY

Dit kan gebeuren. Maar de verkoper krijgt zijn/haar geld pas als hij/zij ook effectief dit ticket aanbiedt. Zodra er tickets in omloop zijn kunnen ze worden aangeboden op Seatwave.

136,000
85
CATEGORY

Nee, dit is zeker niet het geval! 

Ticketmaster verkoopt enkel de oorspronkelijke tickets in opdracht van organisatoren. 

Wij hebben geen zeggenschap over de tickets en kunnen deze niet aan andere partijen geven om te verkopen. 

136,000
86
CATEGORY
Contact informatie
Overige informatie
Compleet adres (als tickets niet ontvangen)
*verplichte velden

Powered by inbenta
default
r2jhcnfl8a5sdijecikp8lgbt7
Tips voor zoeken
Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.