Welkom!

De Ticketmaster Gift Card kan volledig of deels gebruikt worden bij aankoop van alle tickets en eventuele andere producten die via Ticketmaster.be verkocht worden.

De Gift Card kan uitsluitend gebruikt worden voor aankoop van tickets voor events die in België plaatsvinden.

Let op! De Gift Card is niet op alle Ticketmaster voorverkooppunten inwisselbaar.

136,000
115
CATEGORY

Je kan het saldo online checken. Je moet hiervoor jouw Ticketmaster Gift Card nummer en PIN nummer bij de hand hebben.

136,000
116
CATEGORY

De Ticketmaster Gift Card vervalt 12 maanden na datum van aankoop.

136,000
117
CATEGORY
Voor het plaatsen van een bestelling voor jouw bedrijf, kan je contact opnemen met onze productverantwoordelijke via e-mail.
136,000
118
CATEGORY

Kaarten gekocht bij winkels, worden geactiveerd op het moment van aankoop. Kaarten online gekocht, zullen binnen 24u gevalideerd en geactiveerd zijn.

136,000
119
CATEGORY
Als je een factuur wenst, stuur ons een mail met het opdrachtnummer van jouw bestelling en alle nodige gegevens die op de factuur dienen vermeld te worden.
136,000
133
CATEGORY
Een foutmelding is uiteraard steeds vervelend en kan verschillende oorzaken hebben. Wacht het even af en probeer het later nog eens. Krijg je nog steeds een foutmelding, neem dan contact met ons op.
136,000
134
CATEGORY
Via ticketmaster.be en in verschillende Carrefour Express en Mediamarkt winkels.
136,000
135
CATEGORY
Check eerst of er nog voldoende saldo op jouw Gift Card staat. Zoja, neem dan contact op met ons. Vermeld ajb het Gift Card Nummer in je bericht.
136,000
136
CATEGORY

De Gift Card kan niet worden vervangen bij diefstal of verlies. Je e-Gift card zal via e-mail worden verstuurd, zodat je de mogelijkheid hebt een PDF-versie te downloaden die je kan opslaan. Als je je e-Gift card niet meer terugvindt, stuur een mailtje naar ticketmaster@voucherexpress.net. Je zal worden gevraagd een bewijs van betaling te verschaffen.

136,000
137
CATEGORY
Dit is helaas niet mogelijk. Na de periode van twaalf maanden volgend op de datum van aankoop kan je de Gift Card niet meer gebruiken (ook niet als hij nog (een deel van) de waarde bevat die er op het moment van aankoop op is geladen), en evenmin kan je terugbetaling van een eventueel tegoed verlangen.
136,000
138
CATEGORY
Wil je de aanschaf van de Gift Card ongedaan maken, neem dan binnen de termijn van 14 kalenderdagen contact op met de klantenservice. Je dient het opdrachtnummer te vermelden dat je op het moment van aankoop hebt ontvangen (het nummer kun je vinden in de e-mail met de opdrachtbevestiging).
136,000
139
CATEGORY
Ideaal als last minute cadeau! Je bestelt online en in plaats van te wachten op een fysieke kaart via de post, ontvang je binnen de 24u alle gegevens in je mailbox. Voeg een bericht en/of foto toe voor een persoonlijke touch!
136,000
140
CATEGORY
Fysieke Gift Cards kunnen momenteel online nog niet besteld worden. Een e-Gift Card ontvang je binnen de 24u in je mailbox.
136,000
141
CATEGORY

Neen, maar je kan gift cards / e-cards voor andere landen kopen via de sites van deze landen. Gelieve je aankoop met de correcte valuta te betalen.

136,000
240
CATEGORY
De Ticketmaster Gift Card/ e-Gift Card kan worden gebruikt als betaalmiddel voor alle tickets en een selectie aan andere producten op de website van Ticketmaster België. De Gift Card/e-Gift Card kan niet worden gebruikt om tickets te kopen voor evenementen buiten België.
136,000
241
CATEGORY
Contact informatie
Overige informatie
Compleet adres (als tickets niet ontvangen)
*verplichte velden

Powered by inbenta
default
r2jhcnfl8a5sdijecikp8lgbt7
Tips voor zoeken
Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.