Welkom!

Bij drukte word je in een wachtrij geplaatst. Deze wachtrij ontstaat zodat iedereen die een bestelling plaatst, ook zonder problemen kan afrekenen. Je kan dit vergelijken met een wachtrij voor de kassa van een winkel, je wordt systematisch op volgorde toegelaten tot de bestelpagina.

Bij massale drukte voor de ticketverkoop, stellen wij een wachtruimte in op de eventpagina voor de effectieve verkoop start. Zo wordt iedereen die voor een ander evenement komt of gewoon een kijkje komt nemen, niet verstoord. Eenmaal de verkoop start, ververst de eventpagina automatisch naar de wachtrij voor de bestelpagina in een willekeurige volgorde. Zo heeft iedereen een gelijke kans om een ticket aan te kopen.

Het heeft dus geen zin om al uren van te voren te gaan wachten.

185,000
70
CATEGORY

Dit gebeurt automatisch, het enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je een stabiele internet verbinding hebt en je betaalmiddel reeds bij de hand hebt. Zo kan je zonder problemen snel bestellen.

Tip: Als je een account op voorhand aanmaakt, kan je sneller afrekenen. 

185,000
71
CATEGORY

Blijf rustig op je stoel zitten en let er op dat de wachtrij cirkel in beweging is. 

Refresh (F5) de pagina NIET! als je in de wachtrij staat. Je moet dan weer achteraan aansluiten in de rij. Staat deze al een lange tijd stil, dan is er een storing geweest en dan moet je de pagina refreshen. Doe dit alleen als de wachttijd niet korter wordt of als de pagina is vastgelopen. (Dit kan gebeuren wanneer de verbinding onopgemerkt is verbroken of verstoord).

185,000
72
CATEGORY
Contact informatie
Overige informatie
Compleet adres (als tickets niet ontvangen)
*verplichte velden

Powered by inbenta
default
l2u9uermbdsckag8vfngpi5me3
Tips voor zoeken
Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.